Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Στεγνά ξύλα πάντα

Η επιχείρηση ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με την επωνυμία TSAOUSIDSWOOD δραστηριοποιείται, στο χώρο της εμπορίας δασικών προϊόντων, καυσόξυλων, κάρβουνου, στρόγγυλης ξυλείας από - πεύκα - ελάτη - λεύκα και τις μεταφορές από το 1995 με έδρα τη Δράμα και συνεχίζει επιτυχώς την πορεία της μέχρι και σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια στοχεύουμε και φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση με απόλυτο σεβασμό προς το πελάτη. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Ερχόμενοι στο χώρο μας μπορείτε να επιλέξετε τα ξύλα που χρειάζεστε και να διαλέξετε καυσόξυλα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, με το ακριβές βάρος που ζητάτε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε γνώστες του αντικειμένου και οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην αναζήτηση των καλύτερων ξύλων (δρυς, οξεία, γάβρος), από Ελλάδα και Βουλγαρία , για τζάκι, ξυλόσομπες και λέβητες ξύλων. Γνωρίζουμε παραγωγούς, εξετάζουμε διαφορετικές ποιότητες και είδη καυσόξυλων, συγκρίνουμε τιμές και επιλέγουμε τα καλύτερα ξύλα για εσάς πάντα με την έγκριση και σήμανση του δασαρχείου.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και παράδοση των ξύλων σας δωρεάν. Διαθέτουμε συνεργείο για την τοποθέτηση των ξύλων στο χώρο σας (στοίβαγμα) μετά από συνεννόηση μαζί σας με την μικρότερη χρηματική επιβάρυνση της αγοράς. Αποστολές και εφοδιασμός ξύλων σε όλη τη Δράμα, Καβάλα και Σέρρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το χώρο μας για να ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τα προνόμια που μπορείτε να επωφεληθείτε.

θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη σταθερή προτίμηση που δηλώνετε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, προσφέροντάς σε εσάς οικονομία και ποιότητα.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν κίνητρο για μας.

Μεταφέρουμε τα ξύλα σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση την ώρα και ημέρα που επιθυμείτε.

Εφοδιαστείτε τα καυσόξυλά, σας όσο είναι νωρίς. Η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε καυσόξυλα είναι το καλοκαίρι. Θα τα βρείτε στεγνά αλλά και οικονομικά.